| | |

Късно е, либе, за китка. Всичките сте пътници. На хоризонта се задават избори

Айде честито, избиха се боклуците, грабвайте пуканките!

Слави изпълзял от дупката си и ревнал на Кирчо:

“Искаш да предадеш Македония до края на юни, погазваш националната чест и достойнствно, прескачаш външната ми министърка, ти си предател, освен това си обидил нецензурно Любо Каримански!”

Ха-ха-ха. Направо съм разтърсен от тези самопризнания на един тъпак за друг.

Слави се панира, че е последен в новите електорални проучвания и другия път няма да влезе в НС, ако я кара така лежерно с Тошко Африкански и комисионерстване. Затова реши да покаже мускули, да се направи на мъж, да си качи цената.

Късно е, либе, за китка. Всичките сте пътници. Въобще не дръзвайте да говорите за “национална чест и достойнство” – вие, продажници и крадци, които разсипахте честта и достойнството на клетата ни нация. Докарахте инфлация от Жан-Виденово време, занулихте дребния бизнес, зарязахте хората без помощи в пандемията.

Истеризирал от плачевните социологически данни, сега Слави Трифонов като нищо ще бутне правителството, едва ли не от “патриотични съображение”. Всички знаем колко струва неговият патриотизъм – четири министерства, БНБ и БНТ.

На хоризонта се задават избори, златното време за Румен Радев, чиито кадри бяха разчистени от ПеПе-тата.

БСП също има електорален интерес да излезе от коалицията.

За киретата няма проблем – те вече си напълниха джобовете за девет живота напред и ще си бият камшика в чужбина. Даже нямат регистрирана партия, за която да се погрижат.

Да му мисли горкият Христо Иванов – Бойкикев, не се сбъдна мечтата на живота му да стане главен прокурор.

от фейсбук профила на Недялко Недялков/ПИК

Similar Posts