| | | |

Задава се диктатурата на измамниците клети, продажници проклети

Неколцина журналисти ви предупреждавахме: задава се диктатурата на измамниците клети, продажници проклети. Чухте ли ни?! Чувате ли ни?

Това написа журналистката Соня Колтуклиева по повод отправената заплаха към кандидата за шеф на БНБ Любомир Каримански

Любомир Карамански обяви в парламента, че е получил заплашителен смс да се оттегли от битката за БНБ: “Откажи се или проблемите ти ще започнат веднага и сериозни проблеми!!!!”. Веднага е подал сигнал в МВР.

Тошко Йорданов обяви, че се използват мутренски методи и мутри…

От кого?

“От тези, които имат интерес”.

Е, кой има интерес?! Кой има интерес да победи Андрей Гюров, освен Кирил Петков, Асен Василев, Даниел Лорер и ш@йката “Продължаваме промяната”?

Чудна работа! Тошко Йорданов, който се държи в Народното събрание като словесен Терминатор, сега не посмя да назове кои са възможните поръчители на мръсната кампания срещу кандидата на ИТН за гуверньор на БНБ и кои “мутри” стоят зад заплашителния смс.

Защо, бе, Тошко, защо, бе, little lion, от какво те е шубе?!

Чакат на МВР да посочи виновника.

И какво?! Бойко Рашков ще изобличи ПъПъ-тата, ако следите водят към тях?!

Да, бе, да, хахаха!

Всъщност, не е смешно. Кирил Петков разполага с пълен контрол над службите и с милиардите от ЕС. Може вече да бъде толкова брутален, колкото си пожелае!

Неколцина журналисти ви предупреждавахме: задава се диктатурата на измамниците клети, продажници проклети. Чухте ли ни?!

Чувате ли ни?

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Similar Posts