| | | |

Олигархът Иво Прокопиев глътна над 370 бона и от COVID кризата

По делата ще ги познаете: докато едни даряваха милиони, олигархът взе стотици хиляди от ЕС и държавата, за да ги чернят медиите му. За едни кризата е опасност. За други – възможност. А за трети – начин да припечелят още чужди пари, за да си въртят машинациите. Въпрос на морал. Енергийният и медиен монополист Иво Прокопиев знае най-добре. Той не може да се оплаче нито от наличието на морал, нито от скрупули.

Олигархът Иво Прокопиев, който по линия на Зелената енергия всяка година получава стотици милиони левове държавна помощ, се е наредил да точи пари и от пандемията, разтресла бедна България!

Справка в ИСУН (информационната система за средствата на ЕС в България) и НОИ, където са качени всички раздадени помощи показва, че медиите на Прокопиев са получили над 370 000 лева безвъзмездна държавна подкрепа дотук!

Без да е ясно как сайтовете на Прокопи са пострадали от пандемията, че да бъдат дотирани с държавна пара!

Срамното е, че вестниците и сайтовете на Прокопиев, които са блажили от пандемията, пишеха всеки ден срещу бизнесмени, помагащи на бедстващите българи в болниците. Като например Делян Пеевски, дарил апарати и консумативи за над 1,5 милиона лева.

снимка Архив

Similar Posts