| | |

3 металдетектора посрещат учредителите на „Продължаваме промяната” в Пловдив, Асен Василев подрани СНИМКИ

През три металдетектора преминават делегатите на учредителното събрание на партия „Продължаваме промяната“, което ще започне в 18 часа в зала „България“ на Пловдивския панаир. На влизане им раздават устава, а пиарът на партията Диана Дамянова ги насочва към залата.

Проверката е рутинна, защото главни действащи лица ще бъдат премиерът Кирил Петков и финансовият министър Асен Василев, обясниха мерките за сигурност униформени. С час и половина по-рано се появи Василев, за да проконтролира лично организацията.

„Успех, нека новата партия крепне“, обърна се към него един от делегатите.

„Дай Боже, дано“, отвърна с усмивка вицепремиерът.

На първия ред в залата има две места с импровизирани табелки ВИП, написани с химикал на ръка. Зад тях са предвидени два стола за охраната. Помещението е в приглушено синьо, а на една от стените е разположен огромен екран с логото на „Продължаваме промяната“.

Отвън във фоайето са разположени над 20 украсени с живи пролетни цветя маси, заредени с ядки. На разположение на учредителите е и бар, предлагащ освежителни напитки.

„Все пак се очаква да приключим около 3 през нощта и хората трябва да са бодри“, обясни Диана Дамянова.

Кетърингът включва хапки, кафе и други напитки, казаха от персонала. На метри от „България“ е зала „Пловдив“, която се подготвя за коктейл, който очевидно няма да мине само с кафе, защото се подреждат и чаши за вино. Пред конгресния център на панаира на пост от рано е известният пловдивчанин Стефчо Автографа, който чупи пръсти, че няма да може да остане до края, защото тази вечер в Пловдив има и други политически събития, като гостуването на ръководството на „Има такъв народ“.

24chasa.bg

снимка 24 часа
снимка 24 часа
снимка 24 часа
снимка 24 часа
снимка 24 часа
снимка 24 часа
снимка 24 часа

Similar Posts