| | | |

Българите били ли сме заложници не само на войната, а и на българското правителство срещу тайни договорки с Москва

Явно външна политика на две писти се води не само за Македония, с предстоящо национално предателство, а и за войната в Украйна. Такъв коментар направи журналиста Стефан Ташев във фейсбук по повод прибирането на моряците ни от Мариупол

Малко за моряците, които слава богу се прибраха живи и здрави. Но лъжите остават. Кирил Петков и деветата дупка на кавала Генчовска отидоха във Варна да си правят пиар с тях. Но чуха благодарности към Русия и Донецката народна република.
А благодарение на абсолютно неадекватния ни премиер Москва си направи великолепна пропаганда. И продължава да си я прави с българските моряци.

В мътилката от лъжи и манипулации остават много неизвестни. Първо, зам.-военният министър Божилов опроверга тотално изцепките на Просто Киро, че шефът на военното разузнаване лично ръководил операцията по спасението на моряците в Мариупол.

Второ, руснаците от месец се хвалят, че се превзели града, а пък през това време неизвестни украински “фашисти” си позволили да се качат на нашия кораб, всичко това по дезинформационните канали на Русия, охотно възпроизвеждани у нас.

Трето, моряците, по техните думи, са слезли от кораба право в ръцете на т.нар донецки сепаратисти.

И до момента не е ясно кой и как е договорил това от българска страна. Защото без договорка това няма как да стане.
И срещу какво ?

Иначе е малко неудобно да наричаш Русия “бензиностанция с ракети”, а Путин сатрап, но да се пазариш с нея и подопечните и донецки сепаратисти.

Каква цена е платила България, член на ЕС и НАТО и “вражеска държава” по всички официални руски документи и кога ?

Лена Бориславова, началник на кабинета на Киро официално, а неофициално премиер в сянка, обяви вчера, че не сме отзовали посланика Митрофанова от “меката сила на Путин”, именно заради българските моряци в Мариупол.

Значи ли това, че български граждани са били заложници не само на войната, а и на българското правителство срещу тайни договорки с Москва, докато на думи “ястребът” Кирил Петков се перчи какъв натовец е ?

Явно външна политика на две писти се води не само за Македония, с предстоящо национално предателство, а и за войната в Украйна.

Какво ли ще кажат по този въпрос бившите ястреби Бойкикев, Мирчев, Цонева ? Които щяха да искат изпращане на оръжие за Украйна, изгонване на Митрофанова, разправа с руските агенти у нас и тяхната мрежа ?

Те вече не искат това, те са гугутки, не ястреби, в името на висшата коалиционна цел-държавната софра.

снимка Личен профил

Similar Posts