| | | | |

Цирк: Депутатката-русофилка Елена Гунчева шокира с шизофренично поведение

Една от най-яростните защитници на руската агресия в Украйна и Путин, гонеща през ден от трибуната и по протести американските военнослужещи в четирите бази у нас – Елена Гунчева от “Възраждане”, шокира съпартийците си и колегите си в НС с шизофренично поведение като се записа член на Групата за приятелство… със САЩ.

Това става ясно от публичния профил на Гунчева на страницата на Народното събрание. Миналата седмица започна попълването на членския състав на въпросните групи, чиято основна функция е дипломатическа. Не са изключени обаче и официални визити на депутатите в страните, за които са обявили интерес.

“Изразяваме категоричното си несъгласие за разполагане на войски на НАТО на българска земя, като настояваме правителството и Народното събрание да преразгледат споразумението за военните бази на САЩ в България и да го прекратят”, каза само преди броени дни Гунчева.

Според партията на Костадин Костадинов никой не е питал българският народ дали иска България да бъде член на НАТО.

“Никой не ни е питал дали искаме американски войски безплатно да ползват български военни бази на нашата земя. Никой не ни е питал дали искаме да се превръщаме във фронт срещу Русия или която и да е друга държава”, каза Гунчева, член на Групата за приятелство с Вашингтон.

lupa.bg

Similar Posts