| | | |

Поредна строга господарка подгонила Бойко Борисов

Поредна строга господарка подгонила Бойко Борисов. Соня на три правителства Момчилова отдавна лае в такт седем/осми. Ама чувам, че в предаването на Нова хептен е отпуснала дюзата, пише журналистът Владимир Зарков в страницата си във Фейсбук, след което продължава :

Вие представяте ли си какво му е на Борисов?

Сутрин Корнела де Вил ще си прави палто от Бойко и неговите 101 далматинци в партията.

На обяд Мара Ал Капон го плаши с арменската мафия на любовника й.

Следобед е ред на Мая Общата, а стъмни ли се, вече идва Момчилова. За нея отдавна запазен периметър е „Нощен магазин“, ако си го спомняте, играеше си там с дървени пишки и гумени цици.

Тези баби наистина са обсебени от Борисов. Какво им е правил или какво не им е правил не знам. Но явно добре са го запомнили. И сега го гонят коя с качето с мед, коя с корема с мас.

Иначе аз съм фен на кака Соня. Та тя написа текстовете за „Танго на Българските Свободни Професии (курви)“, „Мама на татко не дава“, „Под мостовете съм сложил тротил“ и „Ще ти скъсам гъза“!

Трябва да си рядко луда женица, за да ти минават такива неща през главата. И с тежко детство сигурно, ако си спомням точно текста: „Мама на татко не дава, защото сме много деца, когато на татко му става, тя му го ръси с вода“…

Similar Posts