| | | | |

Кирчо отиде до Македония да разберем, че сме били фашистка държава и до Киев, та да знаем, че Зеленски е като Бенковски

Честит 1 май на Бойко Борисов! УДАРНИК НА ПРЕХОДА! , пише в свой пост във Фейсбук бившият конституционен съдия Георги Марков:


Завари обрулена държава, една от малкото в Европа без метро. Направи ТРИ МЕТРА – кеф ти от “Люлин” до “Младост”, кеф ти до гарата и аерогарата.

Столицата нямаше нормална спортна зала. Направи чудесната “Арена Армеец”, та и Нинова да гледа Гришо. Да се възхищаваме на волейболни лъвове и лъвици, на уникалните грации по художествена гимнастика. Реновира “Фестивална”, за да тренира красивата-стрела Ивет. Не остави без спортни зали големите градове.

Нямахме магистрала, направи до нашето и до гръцкото море, до Южната и Западна граница.

Никой не е реновирал и направил толкова църкви – достатъчно е да видим “Свети Пантелеймон” край гр. Бяла – истинско бижу.

За рекордните 3605 дни построи и мост на Дунав, пътища, пречиствателни станции, детски градини, културни паметници, колектори и още, и още…

Сътвори най-доброто европредседателство с тема “Западни Балкани”, домакин бе на китайския път на коприната, създаде Балканска четворка, спря МИГРАНТИТЕ към границата ни и пр.

Какво направиха партизаните на Сорос от ДБ и”Американците за България”!? Една чешмичка не можаха да направят.

Кирчо отиде до Македония да разберем, че сме били фашистка държава и до Киев, та да знаем, че Зеленски е като Бенковски.

Спряха ни пощите, ще ни спрат и метрото. Може и във война да ни вкарат – до 8 ноември и победата на Тръмп има време.

Бойко показа какво значи работа. Показаха го и неговите кметове – едни от най-добрите в Европа!

Бойко, да живееш! ДА ЖИВЕЙ, ЖИВЕЙ ТРУДА!

Similar Posts