| | | |

Просто Киро е неадекватен! Потърпевши сме всички българи

Просто Киро, както е известен Петков, се държал грубо, крещял и посочил вратата на деветте организации, които представляват българските превозвачи и които дават хляб на хиляди българи.

За първи път в историята виждаме някой бранш да излиза толкова афектиран след среща с министър-председател. Гневни, разочаровани и потресени бяха превозвачите от поведението на Петков, който им заявил, че той определя правилата тук, а ако не ги устройва, да напуснат. Което и направиха.

Разбрахме от медиите, че ще имаме среща с министър-председателя. Тези хора нямат никаква представа от обноски, протокол и етикет. Ние продължаваме с протестите. Няма да спрем дотук. Току що бяхме помолени от министър-председателя да напуснем срещата, защото Кирил Петков заяви, че в тази зала той ще определя правилата и ако на нас не ни харесва това, което говори можем да станем и да си тръгнем. Ние това и направихме. България не е на премиера, не е на Продължаваме промяната.

Това заявиха представители на пътни фирми, които са разбрали от медиите за срещата си с премиера.

„Ние сме държавата, в която няма никакво подпомагане, нищо няма овладяване на инфлационни процеси. Протестите започват от 10-и и ще продължат до 18-и май”, категорични бяха те.

По думите им има дерективи, както и изпратени писма от ЕК, от които става ясно, че акцизът може да бъде намален с 50 на 100.

„Премиерът започна да ни обяснява как няма възможност и започна да ни обяснява как други сектори искали това или онова. Той ни показа вратата, такова неуважение и такава липса на възпитание, извинявайте, но това е скандално”, заяви представителка на пътните фирми.

снимка Кадър

Similar Posts