| | | |

Какъв срам! По време на война Христо Иванов се оплаква, че за ДБ са останали само дробчета – другите в коалицията били изяли “мазното”

Съжалявам, че Владиката не беше в Парламента. Това е Парламент свързан само с постове и власт. Срам ме е много. Това коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов след литургията, водена от митрополит Николай в Пловдив.

Съжалявам, че Владиката не беше в парламента, за да им поговори кой е нападнатият и защо трябва да помогнем на Украйна.

Какъв срам! По време на война Христо Иванов се оплаква, че за ДБ са останали само дробчета – другите в коалицията били изяли “мазното”.

Хората нямат газ, ток, агнешкото гони 30 лева, а вчера 6 часа управляващите обсъждаха как да вземат още пари от данъкоплатците с разширяването на парламентарни комисии. Карат се за двама души повече в комисия, а тези комисии имат по 10 почивни дни в месеца!

Решения в парламента няма, има само разпределение на постове.

Румен Радев инсталира “Промяната”, сега се пази и от тях, и от Стефан Янев. А хората го сочат с пръст. Той агитираше българите къде щяла да стигне България с политици като Киро и Асен… Видяхме къде стигнаха. Срам!

Румен Радев с юмрука си пося разделение и сега жъне бури. Още преди една година ви казах, че юмрукът му срещу нас ще донесе омраза между народа-виждате, че българи се бият с българи по улиците.

С часове мога да говоря за военните заводи. Все едно питате може ли в един сервиз да ремонтират коли. Може да се ремонтира военна украинска техника у нас. Но помощ от България за Украйна няма-има само кризисен ПР за Кирил Петков.

Коалиция вече няма. Само се разпределят кой ще взима от пътища. Само корупция и делби. За ДБ-тата останали “прости дробчета”. Те докато не откраднат соларните паркове, докато не вземат всички комисионни от оръжейните фирми, ще се крепят.

Тези трябва да стоят на власт, докато заравнят всичко със земята и изчезне всяка мисъл, че могат да бъдат добро за България-трябва да си заминат като антихристи.

Пожелавам на българите да са храбри и да слушат внимателно думите на владиците по църквите – те винаги дават правилните съвети.

снимка Кадър
снимка Кадър

Similar Posts