| | | |

“Ще възкръсне от мъртвите след няколко дни”: Сензационни разкрития за Пригожин ВИДЕО

Шефът на руската ЧВК “Вагнер” вече веднъж симулира собствената си смърт, така че може да е жив и скоро да запише второ видео съобщение от Африка.

Засега не е официално потвърдено, че той е сред 10-те загинали в резултат на самолетна катастрофа в Тверска област. Това се казва в материал на таблоида Daily Mail, публикуван на 24 август, цитиран от украинския Фокус.

На 23 август самолетът на Пригожин се разби в Русия. Всички членове на екипажа и пътниците са загинали. Медиите, позовавайки се на източници и Федералната агенция за въздушен транспорт, потвърдиха, че лидерът на наемниците е бил на борда. Не всички обаче вярват в смъртта му.

Според една версия Пригожин е инсценирал собствената си смърт за втори път.

Журналистите подчертават, че все още няма официално потвърждение за смъртта му, дори въпреки открития конфликт с президента Владимир Путин след неуспешен опит за бунт.

Ако Пригожин е все още жив, това няма да е първият път, когато “възкръсва от мъртвите”.

При последният път от момента на “смъртта” до публичното появяване са минали три дни. Тогава военен самолет Ан-27 се разби в Конго. Самолетната катастрофа стана през 2019 г., а лидерът на Вагнер беше обявен за мъртъв.

Впоследствие „пътникът на обречения на катастрофа кораб“ се оказва жив.

Кийр Джайлс, говорител на мозъчния тръст Chatham House, подчерта, че няколко души са променили името си на Пригожин, за да скрият пътуванията си и да се предпазят от убийство.

“Не се учудвайте, ако скоро се появи в ново видео от Африка”, призова анализаторът.

Също в таблоида теорията е подсилена от факта, че Пригожин и неговият заместник Дмитрий Уткин, който вероятно е загинал в самолетна катастрофа, са се шегували със смъртта си.

По-специално те казаха, че смъртта не е краят и „всички отиваме в ада“.

Журналистите намекнаха, че Следственият комитет на Руската федерация не просто е потвърдил смъртта на 10 души след приключване на издирвателната операция, но не е споменал лидера на ЧВК.

Интересът към тази версия е подсилен и от полетите на втория самолет, свързан с Пригожин. След самолетната катастрофа той кръжал над Москва, след което летял в чужбина.

В някои медии се появи информация, че бизнесменът имал навика да се регистрира за един полет, но да вземе друг от съображения за безопасност.

Вторият самолет на Евгений Пригожин – Embraer ERJ-135BJ “Legacy 650” излетя от Москва за Азербайджан на 24 август. Той кацна в Баку. Кой е бил в самолета, не се съобщава.

Вечерта на 23 август, когато самолетът на Пригожин се разби в Руската федерация, руснаците формираха няколко версии за причините за катастрофата. Според една от тях самолетът е бил свален от руската ПВО.

Източник: Блиц

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Интернет

Similar Posts