| | | |

Съсипаха го Кирчо: Шефът на шефката (на кабинета) – Киро (законя)показал вратата на превозвачите не защото се е разпищолил, възгордял и изнаглял

Шефът на шефката (на кабинета) – Киро (законя)показал вратата на превозвачите не защото се е разпищолил, възгордял и изнаглял, а защото решил, че това ще е убийствено яката реклама на неговия политпродукт, брандиран с врата тип “оцветявка”.

Ето това е професионалист до мозъка на костите! Трябва да се гордеем с такива политици!

Даже Путин е впрегнал цялата си автократична машинария срещу него и иска да му организира протести и пълзяща оставка защото лично докара газ с кораби от Америка и ще ремонтира всичките танкове на Зеленски. Ракетизираната бензинджийница се тресе, а обитателят на бункера в отчаянието си опита да го убие с над 200 ракети докато инспектираше реалната война в Киев.

Понеже не успя (ъфкорс) му наля най-черните хакери да го злепоставят в очите на електората като бъгнат раздаването на кеш на ръка и гише с послание от Киро и негово селфи с папата, в което той поучава последния с притчата за вратата, разумният човек седящ срещу нея и безумците, които допуснали да им е зад гърба.

Последната подлост на автора на 7z била да сложи Киро он дъ лист веднага след Зеленски, а списъкът е даден на най-големите главорези от Чечня, Дагестан, Северна Абхазия, Южна Осетия и групите Вагнер, Моцарт и Стравински!!!

Обаче Киро е информиран от и лично в САЩ за тази заплаха и е взел мерки лично да осигури мощни изтребители, които да неутрализират главорезите, а в отговор на заплахите ускорено ще вкара Финландия, Швеция и С. Корея в НАТО, БГ в Еврото, а всеки лично ще получи бензин и дизел без фактура и други екстри.

Както самият той каза в редовния си брифинг за Ню Йорк Таймс “Русия е не осъзнава какво им се е случило.”

Киро просто конвертна БГ от бест френд на ботокса в пример за кураж, доблест и мощ.

Това не е нискобюджетен водевил. Това е реалността, брадъри. Соу хелп ми Год!

от фейсбук профила на Стойчо Стойчев, политолог

Similar Posts