| | | |

ГЕРБ е отпред, ГЕРБ е и отзад. От една страна МОТОР, а от друга ОСТЕН

от фейсбук профила на Георги Малчев

“ПИЛОНЪТ” и ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТАНЦЬОРИ/КИ.

Днес фанфарно управниците съобщават с известно задоволство но и с притеснение, че се договорили с работодателите и синдикатите, решили уж адекватно и социалните нужди на населението-доходи и пенсии и всичко това в контекста на …кризата, ИГРАТА НА ПУТИН за да свали правителството на Кире и банда, световната криза от каквото си искаш и т.н.

Това положение е като Дамоклиев меч, на който връвта още не се е скъсала и не паднал върху “вратът” на премиеринът Кире ПРОСТОТО.
Много го е страх, макар ,че не носи …вратовръзка и …острието на мечът няма да се спре от възела и.

Разните агенции подреждат рейтингите на съществуващите партии и на тези, които вече са на първата права-Яневата партия и други, които се канят да се хванат на ПИЛОНЪТ.

ПИЛОНЪТ, за добро или зло, радост или не на ..изчегъртвачите се оказа ….ГЕРБ-Борисов.

Последните данни относно процентите сочат, че ГЕРБ дърпа със шест процента пред ПП.
Яневата партия и тя набира височина по ПИЛОНЪТ, а другите уж от промяната партии уморени от “разните танци-кълчения” отпадат от представлението и губят обичта на публиката.
Публиката плаща и иска не само зрелища, а и ХЛЯБ.

Защо казвам ,че ПИЛОНЪТ е ГЕРБ-Борисов ?

Уж в опозиция, а този ПИЛОН стои здраво на “сцената” и търпеливо понася “нескопосаните танцови” опити на управляващата коалиция и на другите кандидат-танцьори.
А падна този ПИЛОН-ГЕРБ-Борисов, а “сцената” се срути.
И танцьорите приключват със спектакълът.
Да, ама публиката си е платила !

И какво се получава: ГЕРБ-Борисов дърпат с кръгли проценти пред всички.
В същото време са в опозиция.
Уж в опозиция, а напред с големи крачки.

Управляващите принудени да спрат вече с…ще стане, обещаваме, анализираме, щат не щат, най-сетне се хванаха да свършат нещо.
Няма да навлизам подробности-всички , цялото общество е свидетел на ставащото.

И така :картината е следната и като причина за случващото се, защото ГЕРБ като опозиция ДИША ВЪВ ВРАТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ и В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е ОТПРЕД И ВОДИ ТАНЦИТЕ ИМ.
ДПС ни ..аферим ни …машала.
БСП и те: пъчат се със стари …танци/ обещания, социални придобивки и прочие/. И в същото време показват номер-голи ама …с оръжие запасани.

Как да се увиваш по пилона и да дрънчат каски и …пищови ?
ДБ-много трътлести и нискостеблени , та не стават за танц на ПИЛОН. ПОЛОНЕР от Наско не става-дребен и ..немощен. Христето Иванов, той иска да покаже танц на ПИЛОН с една ръка, щото другата му завряна в НОСЪТ, пак не става .Виси като …сопол.

ИТН уж си имат ПИЛОН-Славча Трифоновски, ама и той вече …гърчав и “хромовата ” лъскавина вече …потъмняла. Сал един Тошко /Африкански/ можеше да покаже нещо на ПИЛОН, ама само една …маймуна, освен маймунджулуци-нищо ново.

“Въэраждане” се опитват уж на пилон, а то я казачок, я руски пляски, пък и облечени в ….целомудрие, та зяпачите няма къде да слагат…парите. !.

Разни самодейки -танцьорки като Мая Манолова се опитват на “кастингът”, ама само сменила …парцалките, танцовият и сюжет, стар и …неприемлив. Не става.
Почна да танцува само пред….превозвачите които искат да протестират. Навик ли, що ли , професионална нагласеност от ….магистралата, та само …шофьорите в жегата я гледат с…насмешка.

ГЕРБ е отпред, ГЕРБ е и отзад.
От една страна МОТОР, а от друга ОСТЕН.

Това е да си ПИЛОН и да не помръдваш в основата си и да стоиш здраво.
Пък който може да се увива , да се увива и кикерчи, който не е кадър, просто отпада от представлението.

Това е.

снимка Архив

Similar Posts