| | | | |

Кириле, не кради, не прелюбодействай, не лъжесвидетелствай и не пожелавай жената на ближния си зам. шеф на парламента

от фейсбук профила на Николай Бареков, журналист

Изтекоха от Радио “Ватикана” подробно темите, които са обсъдили премиерът Киро Петков и Папата конфиденциално вчера в Рим на своята 5 минутна среща:

Темите:

1.ДЖипката от Аркад, открита в двор в село Бистрица – е била първата важна тема между Киро и Отеца на Светия престол.

2.Нощувката на приятеля им Бойко Борисов на дървената пейката в РПУ-то е била втората засегната в детайли тема. Киро е съобщил на папа Франциск и за закуската от пакетиран кроасан, която е пратил по НСО лично на сутринта на бившия премиер.

3.Свадата между Линда и ЕугЛена в самолета за Рим и свалянето на втората. Киро доверил на наследника на Свети Петър, че вече ще слуша само Линда и че няма да съгрешава повече с Ленчето и да пушат заедно трева и да градят магистрали на бюрото му. Папата му е издал моментално индулгенция.

4.Обменили са рецепти за безглутенови великденски козунаци и няколко вида торти от сладкарницата “При Линда” с блат от чия и сироп от личи.

5.Киро Простото е дал неизвестни за публиката подробности на Светия отец за 7 секундната си среща с Джо Байдън и за 3 секундната си среща в коридорите на Сената с вицето му Камала Харис.

6.Киро е предал на Папата поздрави от Зеленски и е дал нови вълнуващи подробности как видя “реална ракета”, тичайки към бомбоубежището в Киев.

7.Киро е разкрил пред папата цялата рецепта на пробиотика от кокиче и моркови, които лично бърка в мазето си.

8.Киро е дал подробни обяснения на “наместника на Христос” в Рим и за “борбата срещу антикорупцията”, която води активно в София.

9.На финала Папата е накарал Киро да прочете 7 пъти на латински десетте божи заповеди и да повтори по десет пъти на български и на английски: Не кради, Не прелюбодействай, Не лъжесвидетелствай и Не пожелавай жената на ближния си заместник шеф на парламента, нито осела му.

10.Вече съвсем за финал Киро Петков е дал още подробности на Папата за номера на рамата, номера на шасито, километража и кубатурата на двигателя на джипа на Аркад в гаража на госпожа Севдалина Арнаудова, а папата е описал всички изнесени данни в малък бележник за допълнителни проверки в архивите на Ватикана и Светата Инквизиция.

След самата среща са открити известни липси от инвентара в папските покои, както и липсата на тънка златна верижка с кръстче и часовник с кожена каишка от ръката на папата. Издирвателните действия продължават.

снимка МС

Similar Posts