| | | |

Повечето от „промяната“ са с комунистическа закваска, второ и трето поколение принцове от номенклатурата. Розов комсомол, който сам изгражда митологията за себе си

Кирил Петков не е безобиден инфантил или клоун. Кирил Петков е гадно, злобно к**еле. Внимавайте с него и не го подценявайте.

Заплахата, че ще „оправи“ ДПС с помощта на американците, е илюстративна за морала му. Държи се като доносник, като ония вресливи хлапета, които винаги плашеха с класната и ядяха най-много бой заради мръсния си издайнически нрав.
Обикновена „порта“ и натегач. На финала боят му е в кърпа вързан.

От такива нищожества и комплексите им произлизат големи беди. Вече видяхме как почти самоунищожително отиде да свидетелства срещу Борисов, за да издейства арест.

Кирил Петков не е постигнал нищо сам в живота си. Продукт е таткото „векереец“ и аверите му от ДС. Продукт е на лъжата за Харвард и фалшификацията с българското гражданство. Продукт е на неработещата държавност и взломените закони.

Повечето от „промяната“ са с комунистическа закваска, второ и трето поколение принцове от номенклатурата. Розов комсомол, който сам изгражда митологията за себе си.

Киро и простаците около него са възможни заради свещената простота на народа, който така и не се поучи от грешките си.

от фейсбук профила на Недялко Недялков, журналист

Similar Posts