| | | | |

Анна Александрова с тъга: А можеше да бъде различно …

Няма как да не обръщам поглед към онова, което беше България преди две години, защото след това определени политици тласнаха страната ни към политическото безвремие и дълбоката криза във всички сектори.

А можеше да бъде различно.

В края на управлението на Бойко Борисов бяхме влезли в чакалнята на еврозоната, с много ясен хоризонт за окончателно ни присъединяване към нея.

По границите ни имаше нулев мигрантски натиск, а усилията, които полагаше кабинетът ни за тяхното опазване, бяха давани за пример на европейско ниво.

България бе сигурна държава с финансова и икономическа стабилност, което бе признавано от всички международни институции.

Българският глас не просто се чуваше в ЕС, а редица важни решения за цялата общност се взимаха в страната ни.


След две години управление на служебните кабинети на президента и на правителството на четворната коалиция държавата ни отново ще е обект на мониторинг, защото никой не вярва в нея, инфлацията стигна нива, които не помним от десетилетия, а редица партии мислят само за политическия си интерес, докато България затъва ден след ден.

Рано или късно такива като Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Слави Трифонов и т.н ще платят своята политическа цена за всички безобразия, които причиниха на родината ни и на народа ни.

от фейсбук профила на Анна Александрова

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts