| | | |

Симов, защо не отскочите до Украйна, за да се срещнете и с изнасилените от руснаци жени

Другарят Александър Симов срещнал „една приятна, интересна и интелигентна жена” и решил да се снима с нея. Удостоената с неговото внимание е руският посланик у нас Елеонора Митрофанова, която от началото на войната, отприщена от родната ѝ държава, в Украйна, откровено провокира и се подиграва с българския народ. Аз искам да попитам явния русофил Симов – защо не отскочите до Украйна, за да се срещнете и с изнасилените от руснаци жени?

Всички разбрахме, че БСП люби и тачи всичко що е руско. Но поне за секунда червените им умове не осъзнаха ли, че хиляди хора умират и ще продължат да умират в Украйна заради Русия?!

Медиите по цял свят, разбира се, без федерацията и някои нейни държави приятелки, постоянно разказват историите на стотици изнасилени украинки, за още по-голямо съжаление, дори и деца.

Но не. Симов за пореден път се и***а.

Припомняме Ви, че другарят, истински разбирач по що е то фалшива новина, в бесапарската телевизия преди близо 2 месеца коментира:

„Много ме яд и много съжалявам, че церемонията по раздаването на наградите Оскар мина, тъй като ако не беше минала, фарсът, който се опитват да ни представят, филмът, който се опитват да ни прожектират, наречен “Клането в Буча”, щеше веднага да се класира за такава награда”.

А мен много е яд, че хора като вас, неуважаеми Симов, са част от българския парламент, че някой някога е направил грешката въобще да ви даде шанс да сте депутат.

Каква реакция търсихте, снимайки се с Митрофанова? Да се направите на интересен ли? Не сте? Ако целта ви е била да си покажете цяла наглост, то, Симов, браво!!! Постигнали сте я. Наглостта ви е точно толкова голяма колкото на руските войници, които убиват и изнасилват невинни. Вие поне още имате време да се промените, въпреки че явно с готовност ставате проводник на путинската помия.

Мира Ереева

Similar Posts