| | | |

Удивителен е командно-административният принцип, по който действат медиите, НПО-тата и инфлуенсърите около Прокопиев и костовистчетата

от фейсбук профила на Недялко Недялков, журналист

Стефан Янев измени на прокопитата и мигом стана непотребен.

Довчера естаблишмънтът на неолибералките го славословеше като убеден натовец, демократ, борец с корупцията и модела „ГЕРБ“, възродител на отечеството.

Днес вече е гаден путинист, рубладжия, духовен събрат на Копейкин, национален предател.

Така става, ако посмееш да кривнеш от правата вяра.

Соросоидната машина за съсипване на публични репутации се активира на макс.

Ако утре „Български възход“ реши да се коалира с двете лабораторни партийки на „Капитал“ – ДБ и ПП, Янев пак ще стане положителен герой, не се съмнявайте.

Удивителен е командно-административният принцип, по който действат медиите, НПО-тата и инфлуенсърите около Прокопиев и костовистчетата.

Удивителен е синхронът, динамиката на конформизма, липсата на всякаква хигиена в артикулацията на коренно противоположни тези и съждения в рамките само на някакви си седмици или месеци.

Подобни метаморфози са ежедневие, откакто „промяната“ овладя целия пропаганден апарат в държавата. Не пощадиха и Радев, комуто се кланяха ритуално на площада и чийто юмрук възвести криминалния преврат, благодарение на който заграбиха властта.

Достатъчно бе президентът да се усъмни в благочестието на отроците си от ПП. Достатъчно бе, за да го сатанизират като враг на прогреса и да им просветне, че е продукт на Решетников и ГРУ.

Не вярвайте в този катарзис. Тук няма сблъсък на идеи, има временни прегрупирвания и вечни интереси.

Similar Posts