| | | |

Лицемерието се е превърнало във водещ принцип за управляващата коалиция. За тях всеки компромис е възможен, щом е, за да се задържат на власт.

от фейсбук профила на Анна Александрова, депутат

Лицемерието се е превърнало във водещ принцип за управляващата коалиция на ПП, БСП, ИТН и ДБ. За тях всеки компромис е възможен, щом е за да се задържат на власт.

Христо Иванов и Демократична България четоха декларация в пленарна зала за депутинизация на страната ни, а са в съвместно управление с БСП

ПП бяха първи евроатлантици и щяха да гласуват в подкрепа на военна помощ за Украйна, но не бяха питали БСП и Корнелия Нинова, и се отметнаха.

Слави Трифонов и ИТН нямаше да са в коалиция с партиите от статуквото, но си управляват с БСП

БСП щяха да излизат от коалицията, ако и един патрон отиде за Украйна. Малките деца разбраха, че българско оръжие стига дотам, но Корнелия Нинова и компания все още са си в правителството. Дето се вика, кога пак ще им се отдаде такъв шанс.

Кирил Петков щеше да строи по 4-5 моста над р. Дунав, пък още не е започнал и един. Да не говорим, че спря изграждането на важни инфраструктурни проекти, за които правителството на Бойко Борисов му беше оставило и финансиране.

Асен Василев повтаря, че България върви към светлото бъдеще, пък всички международни институции с все по-голяма тревога предупреждават България, че публичните ни финанси излизат извън контрол

ПП обясняваха как ще спират политическите назначения, пък собствения им депутат постоянно обяснява какви скандални назначения се правят в горските стопанства и като цяло в Министерството на земеделието.

Similar Posts