| | | | |

Костадинов бесен: Страната ни бавно ще се превърне в един огромен лагер за азиатци и африканци, а българите…

Една новина разтресе българския политически небосклон по празниците – приели са ни в Шенген! Е, засега само по въздушен и воден път, и то чак от март, и то чак след като подпишем договорка за приемане на хиляди нелегални емигранти, и то чак след като увеличим контрола над границите си от чужди полицейски и военни сили.

Това заявява лидерът на Възраждане Костадин Костадинов в позиция, разпратена до медиите от пресцентъра на партията.

Ето и какво пише Костадинов без редакторска намеса:

Смятам обаче, че е редно все пак нашият народ да знае какво точно се случи, или по-скоро случва, защото все още нищо не е подписано.

В замяна на въздушен и воден Шенген сме се съгласили да приемаме обратно нелегални емигранти, които вече са минавали през наша територия на път за Западна Европа, съгласно Дъблинските разпоредби.

Иначе казано, страната ни бавно ще се превърне в един огромен лагер за азиатци и африканци, в който ние българите постепенно ще станем малцинство.

САМО ЧЕ: Дъблинските разпоредби отпадат напролет догодина. Съветът и Европарламентът в момента задъхано договарят и приемат правни актове.

Дъблинските разпоредби ще бъдат заменени от качествено нова система, т. нар. Пакт за миграцията и убежището, състоящ се от няколко регламента и директиви.

Системата с реадмисии – КАТО ДОКАЗАНО И ПРИЗНАТО НЕФУНКЦИОНИРАЩА – ще бъде заменена с друга система; излиза, съответно, че ние сме отново заставени от Сорос Денков и сие да прилагаме разпоредби по нефункционираща и поради това изцяло заменена система.

Поднасят ни това недоразумение в красива опаковка и с фанфари: както винаги, успяват с малко фантазия да ни докладват един провал като успех.

Питам: какво ще стане с тези договорки от напролет догодина, когато те няма да имат правна основа?

Ще продължава ли проамериканският режим в София да внася азиатски и африкански емигранти в България по правно нищожен регламент?

И ще има ли смелостта марионетното ни правителство да каже едно просто число – колко точно нелегални емигранти ще заселва в България на година?

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts