| | | | |

Нова и БТВ – подразделения за мокри поръчки и пране на мръсното бельо на министри и премиери и техните метреси

от фейсбук профила на Николай Бареков

На Без Фокус с Лора Танкера и Лена Парапета. Цели 2 тона красота и ум на червени точки, побрана в един кадър и в един общ мозъчен център за две мисирчици.

И нито намек, нито въпросче, нито намекче за това, дали любовникът и Кики я “хваща за парапета” срещу заплащане от 8 хиляди евро на месец от ББР, където е назначена от него само дни след като му пристанала.

Било “компроматна война, атака били”. Ама абсолютно верен компромат (такаво е и значението на думата), щом не го оспорват дори.

Била ли подготвена, пита Лорчето Ленчето за сценката с парапета? Не била подготвена, изненадана била в гръб на стълбището.

“Продължаваме напред” вика гуглеЛенчето. Също като Пулев след нокаута на Кличко.

И да знаете, “пътят от София до Солун с кола бил 8 часа”. Може, ако включва и преспиването в Хаят.

Дъно, дъно, дъно и слугинаж в медиите.

Дъно в политиката.

Преди това гост на Лорчето беше умнокрасивата Полина Паунова от Капитал, която твърдеше, че Кики държал Лена за парапета, докато му отключвала евалника и шмъркалника.

Издателят на Пик Недялко Недялко, който пусна видеото с 1,5 М гледания и зададе точните въпроси, никой не се и сетил да покани.

Нова и БТВ – подразделения на пресцентъра на потънала до горе във фекалии власт. За мокри поръчки и пране на мръсното бельо на министри и премиери и техните метреси.

Similar Posts