| | | |

Стефан Янев довери с кои партии би се коалирал в следващия Парламент

“Няма да имаме червени линии. Ще работим с всички партии. Бихме се коалирали с всяка една партия в парламента, но при ясни ангажименти. Пламен Моллов беше сред учредителите в инициативния комитет. Той има проблеми с правосъдието и трябва да си изчисти името”.

Това заяви пред БНР Стефан Янев, който се очаква да оглави новата партия “Български възход” в неделя, след като се оказа, че поста няма други кандидати.

“Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички български граждани, а те очакват решения, за да бъде подобрен животът им. Скандалите показват не особено приятно лице на политическия живот”, каза още Янев и припомни, че партията мандатоносител е дошла със заявката да се бори с корупцията.

“Ако това е борба с корупцията – да я търсиш в собствената си коалиция, нещата са неприятни. Хората не очакваха този тип развитие. Вместо да има разрешаване на кризи, се създават нови”, коментира бившият служебен премиер. Той допълни, че национален консерватизъм е посоката, в която ще върви “Български възход”.

снимка Архив

Similar Posts