| | | | |

Шизофренично е да твърдят, че мафията била излязла от управлението с ИТН, защото идва въпросът – кой вкара мафията в управлението, че тя е изляла и то сама…, без дори да е изгонена

от фейсбук профила на Ивет Добромирова

снимка Архив

На 16 юни 2013 г. бяхме на жълтите павета и крещяхме “мафия” в лицето на Корнелия Нинова, която гласува Пеевски за шеф на ДАНС.

След това Корнелия стана лидер на БСП и заведе своите на поклонение на паметника на Тодор Живков в Правец.
С

лед това каза, че “демокрацията ни отне много” и получи особено ценни указания от Кремъл в лицето на генерал Решетников как Радев да стане президент.

Днес тези, които Христо Иванов през 2016-а нарече “жълтопаветници” аплодираха Корнелия Нинова пред същото това НС, защото и тя олицетворява борбата срещу мафията…

Ами, не, благодаря.

ПП: За твърдящите, че площадът не бил аплодирал Корнелия и тя се била оттеглила – снимка личен архив. Облякла се е в розово, за да не може да се сбърка. Не направих видео, защото телевизиите излъчваха нон-стоп и нямаше смисъл.

Хубаво е коментиращите в подкрепа на ПП да проумеят, че БКП нереформирана и Корнелия са в управлението заедно с ПП и имат двустранно коалиционно споразумение.

Хубаво е да проумеят и че ИТН де юре са още в управлението, защото оставките на министрите им не са гласувани.

Хубаво е и да се проумее, че има нещо шизофренно в това днес да твърдят, че мафията била излязла от управлението с ИТН, защото идва въпросът – кой вкара мафията в управлението, че тя е изляла и то сама…, без дори да е изгонена.

Similar Posts