| | | |

Лена Бориславова се появи с огромна цепка на роклята, втрещи министрите на заседание в МС

Говорителят на кабинета Лена Бориславова продължава да демонстрира пълно неуважение към институцията, която представлява. Визията на младата жена от ден на ден става все по-разкрепостена.

След като преди 10-ина дни Бориславова се появи в Народното събрание по дънкова пола, широка тениска и маратонки, размахвайки годежен пръстен в деня на свалянето на шефа на парламента, днес достигна връхната точка на скандалното си облекло с оранжева рокля с цепка почти до кръста.

Недопустимо е една дама да изглежда по подобен начин, да не говорим за един говорител на кабинета!

Видимо спокойна и без капчица свян Бориславова се разходи многократно в залата, където се провеждат събранията на най-висшия ръководен орган в страната, преминавайки зад гърба на министрите, заседаващи по важни държани въпроси.

Именно тук пролича и контрастът между нея и околните, облечени в костюми, със сака и панталони, с ризи и вратовръзки – както дамите, така и господата бяха спазили протоколните норми, изискващи се от елементарните правила за благоприличие на “Дондуков” 1.

Несъмнено, Бориславова притежава отлична физика, но не е редно да я демонстрира в Министерския съвет, дори е напълно недопустимо. Облеклото й е поредната провокация от страна на неопитните представители на ПП, който често сякаш не знаят къде се намират.

На споменатото заседание на парламента на 16 юни медиите отбелязаха гафа във визията на вицепремиера Калина Константинова, която също бе отишла на работа с рокля с дълбока цепка. За съжаление, Бориславова не си е взела поука от осмиванията над колежката й, излагайки се в пъти повече – както с още по-изрязаната си дреха, така и с крещящия й цвят, пише Епицентър

Similar Posts