| | | |

Бях бит и удрян по главата: Откараха Сидеров с линейка в МВР болница, последва сблъсък между “Атака” и полицията ВИДЕО

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров беше откаран с линейка от ареста на Първо РПУ, където беше задържан. Самият той съобщи пред партийната телевизия “Алфа”, че го карат към МВР болница, защото в Първо РПУ са го малтретирали.

“Бях бит и удрян по главата. Кажете на всички медии. Сега отиваме в МВР болница, защото ме удряха, блъскаха и малтретираха тук”, провикна се самият Сидеров.

Докато го качваха в линейката, екипът журналисти на партийната телевизия, както и съратници на Сидеров от “Атака”, влязоха във физически сблъсък с полицаите, като се опитаха да попречат на отвеждането му.

На Сидеров е бил нанесен побой, затова е дошла линейка, за да му бъде издадено медицинско, твърдяха привърженици на “Атака”, които се бяха събрали пред столичното Първо районно полицейско управление.

От Спешна помощ по-късно са потвърдили за DarikNews.bg, че Сидеров е прегледан на място и е отведен с линейка към МВР болница за по-обстоен преглед.

Волен Сидеров беше задържан за 24 часа за хулиганство, след като нахлу в полицейското управление и започна да държи сметка защо там е била назначена полицайката Симона Радева, която е подпомагала Георги Семерджиев, прегазил две млади жени на бул. “Черни връх” на 6 юли. Той счупи и стъкло в пристъп на ярост.

Similar Posts