| | | |

НА ЖИВО Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас Обновява се

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с традиционната си обиколка и срещите си през почивните дни с членове и симпатизанти на партията. В днешния съботен ден той е в Бургас, където бе посрещнат от кмета Димитър Николов.

Бургас е витрина на ГЕРБ от 2010 г. насам, след като общинският кмет Димитър Николов реализира първите си сериозни инфраструктурни проекти. Срещата на Борисов симпатизантите на партията се провежда в сградата на Операта в Бургас.

Събитието бе открито със слово на кмета Димитър Николов, който отбеляза постигнатото от управлението на ГЕРБ и заяви: “Убеден съм, че предстоят още дни на съзидателност. Успехът и просперитетът на Бургас е във вашите ръце. Нужна е и вашата подкрепа”.

Говорещите след него изтъкнаха провала на Четворната коалиция, която с некомпетентността и бездействието си вкараха държавата в невиждана икономическа и социална криза.

Томислав Дончев заяви на свой ред: “Това момче, което беше в управлението трябваШЕ да свърши много неща. Той не свърши нищо. Резултатът е нищо. НЕ обаче това е най-големият проблем. Най-големият проблем е особената наглост, с която той управляваше.

Винаги му беше виновен някой друг – международното положение, Бойко Борисов, войната в Украйна, институциите. А те са тест за работата на днешната власт. Ако нямаше закони, институции и хора, убеден съм, че правителството в оставка щеше да се справя абсолютно “невероятно”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В Budilnikbg

Similar Posts