| | | |

ГЕРБ: Колкото по-бързо има избори, толкова по-голям е шансът България да се спаси НА ЖИВО

Колкото по-бързо има избори, толкова по-голям е шансът България да се спаси. Това заяви на брифинг в парламента председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

През последните 24 часа нулево толерантните към корупцията, знаещите и можещите претърпяха пълен провал по законите. Катострофира правовата държава и правосъдието. Случиха се три неща с темата енергетика.

Днес КС обяви за незаконен изборът за председател на КЕВР, което бе оспорено от ГЕРБ. Вчера нулево толерантните сами прекратиха меморандума с “Джемкорп”, каза още Десилава Атанасова.

Делян Добрев обяви, че по случващото се в енергетиката е сезирана прокуратурата.

От този момент КЕВР няма председател. Станислав Тодоров веднага трябва да освободи кабинета си! КЕВР не може да взима никакви решения от този момент. Това означава хаос за българската енергетика.

Парламентарната група на ГЕРБ настоява веднага да бъде изслушан в парламента министърът на енергетиката Александър Николов заради решението на Конституционния съд, който обяви избора на председател на КЕВР за противоконституционен.

Депутатът Десислава Атанасова призова и за спешно приемане на процедури за избор на нов председател на енергийния регулатор.

“Решението на Конституционния съд означава, че всички решения на КЕВР в този състав могат да бъдат оспорени от всяка заинтересована страна. Това означава колапс за българската енергетика. Очакват ни много тежки месеци за българската енергетика. Трябва да се вземат адекватни решения.

Ако не го разбирате, и единствената ви реакция е да викате от втория ред, това означава, че наистина сте тотални аматьори”, каза Десислава Атанасова.

Днес КС обяви за незаконен изборът за председател на КЕВР, което бе оспорено от ГЕРБ. Вчера нулевотолерантните сами прекратиха меморандума с “Джемкорп”, каза още Десилава Атанасова.

Очаквайте подробности!

Similar Posts