| | | | |

ДБ, дъно сте, морално и умствено, ДБ пространството са неспасяема секта

от фейсбук профила на Мариела Бойкова

ДБ пространството са неспасяема секта!

Снощи и в момента чета поддръжници на ДБ активно да коментират каква добра реклама бил записът за Христо Иванов, колко било положително изказването му, какъв стратег бил.

Самокритичност – 0.
Все другите лоши, те – безгрешни.

В записа Иванов не спомена нито веднъж за червени линии в отношенията с Кремъл в преговорите.

Когато каза, че Тошко искал и те да участват в управлението, което ще управлява бухалката КПКОНПИ, Иванов по никакъв начин не уточни, че КПКОНПИ не е и не трябва да бъде бухалка – така спокойно и безкритично го повтори няколко пъти, от което се разбира, че и той я приема като бухалка.

Нито дума за кризите – къде са различията и какво да се предприеме.
Целият проблем в преговорите бил в ПП и ИТН, нищо друго.
БСП не са никакъв проблем за Иванов.

А тези думи на Иванов в скрийншота – дори и от тях не се засрамват ДБ избирателите днес, които пламенно го защитават, че ги баламосват със словесни еквилибристики и опорни точки…

Готовите на всякакви компромиси ДБ, за да я има коалицията, се приема радушно от поддръжници на ДБ.

Цялото изказване на Иванов демонстрира колко е ниско нивото при преговорите и че всичко опира до разпределянето на порциите във властта, без да се споменават червени линии. И няма как това да е #промяната към по-добро.

Но каква нормалност да се очаква от ДБ пространството, което, напук на всякаква логика, харесва Рашков, гласува за Радев и се прегърна с БСП, лъжите/опорните точки са им основният публичен инструмент, през изминалите 7 месеца на управление показаха, че са тихата 0 в коалицията и че съществуват в името на властта и омразата си срещу ГЕРБ!

Това колко неможещ да говори и как постоянно ъъъъъъ-ка му е най-малкият проблем на Иванов.

Това не е проблем за претенциозните ДБ, не е проблем и казаното от Иванов за записа:
“Въпросът е да се махне от сайта на Дарик, който видял – видял”, какво значи тук някаква си свобода на медията и на словото.

ДБ, дъно сте, морално и умствено!

Similar Posts