| | | |

Настимир Ананиев предозиран: ДПС направо изпадат в истерия, при ГЕРБ страхът, че може да заработи орган, също е голям

“Имаме един модел, който с години е бил експлоатиран, строяло се е без разрешение, ние самите виждаме за какви ремонти става дума, всичко се руши. Наред с Румъния сме водещи по смъртни случаи. Около 21 процента от проверките отговарят на изискванията и няма проблем, но при останалите проценти-там нищо не е наред. Надявам се наесен да има кой да поддържа пътищата”.

Това каза в ефира на БНТ Настимир Ананиев от ПГ на “Продължаваме промяната”.

“Пътният бранш трябва ясно да посочи какво са заварили и какво е било по времето на ГЕРБ”, допълни той

“Ние искаме нещата да се случват и бизнесът да работи нормално. Харченето на публични средства трябва да са ясно разчетени. Навсякъде се правят ремонти по пътищата. В Кърджали и Смолян активно се работи в момента”, заяви Ананиев.

“От ПП никога не сме уж преговаряли. Ние искаме да има правителство, защото в този момент това е най-доброто за България. Виждаме наши колеги как искат да провалят всичко. Слави Трифонов все оттегля нещо. Там е очевидно, че еднолично се взимат решенията.

Най-късно следващия понеделник или трябва да се върне мандатът, или да се обяви кандидат за премиер. В момента БСП трябва да решат как да подходят. На нас ни трябва мнозинство в парламента”.

“Всяка една формация трябва да посочи кадрите, които иска да заемат някаква длъжност”, посочи той.

“Политиката не е детска площадка, в която някое дете казва на друго, аз с него няма да си играя”, смята Ананиев.

“Спешно ни трябва законът за КПКОНПИ, за да може да не се злоупотребява”.

“По отношение на Христо Иванов, трябва него да питате затова какво е казал и имал предвид. В момента в “Продължаваме промяната” не са обсъждани имена, свързани с министри за бъдещ кабинет.

ДПС направо изпадат в истерия, при ГЕРБ страхът, че може да заработи орган, също е голям.

Последните 6 месеца сещате ли се какво свърши прокуратурата, не се сещате. Иван Гешев се оказа по-голям политик от мен. Той само политиканства”, допълни още Ананиев.

снимка Архив

Similar Posts