| | | | |

Да бъдеш издигнат в политиката от най-влиятелния агент на путинизма в България, а днес да плачеш, че Кремъл те е свалил

от фейсбук профила на Цветанка Андреева

снимка Архив

Изключително наивно е да си управлявал държавата ни и да заявиш, че си разбрал, че руското влияние се осъществявало чрез корупция!
Първо защото е признание за политическо невежество и слабост.

Да бъдеш издигнат в политиката от най-влиятелния агент на путинизма в България, а след година да критикуваш руската корупция?!

Да му помогнеш да стане втори мандат президент, да го ласкаеш публично и да се съобразяваш с волята му за недопускане на съюзнически сили и отказ от военна помощ за Украйна, а днес да плачеш, че Кремъл те сваля от власт е публично самопризнание, че премиера на Републиката ни е бил разработен с цел политически “проект”.

Да смяташ, че можеш да делиш властта с проруската БСП и да се съпротивляваш на Кремъл е елементарно и смешно.

Кирил Петков отдавна е трябвало да знае, че руското влияние в България днес е глобална хибридна война. Та тази война пробива в църквата и армията, а не просто в някакъв корумпиран елит. Тя воюва за сформиране на обществено мнение, за проектиране на културни стереотипи в обществени нагласи, за провокиране на обществени напрежения и не на последно място работи за конкретни електорални нагласи.

Борците срещу корупцията изоставиха политическите си принципи, загърбиха ценностите и идеологията си, като приеха лидерство и партньорство с проруските сили и логично се провалиха.

Радев, Рашков и Нинова /Стоилов, Йончева/ дори да се обърнат привидно срещу Путин, то е само хибриден политически трик за да изглеждат приемливи пред електората атлантици или европейски социалисти. Те играят перфектно с ценностите, от които реал-политиците от “протеста на президентския шадраван” така надменно бягат.

Всяка политика за да е смислена и силна се базира на ценности. В противен случай сам падаш жертва на пропагандата и компроматната война, която те е създала.

Ако не воюваш срещу хибридната война на Русия, ставаш оръжие в ръцете на нейните агенти.

Изгонването на 70 дипломати не стресна БСП и Кремъл, защото тяхното влияние във властта не е накърнено! Напротив правителствената коалицията безропотно и публично поднесе за извинение главата на Петков пред Нинова.

Всеки който претендира, че воюва за европейска България трябва първо да изолира от властта идеологическите проруски играчи!

Последвайте ни вече и в Телеграм

Similar Posts