| | | |

Цяла България знаеше, само от БСП не знаели и останали изненадани

“Изключително жалко би било, ако Румен Радев е имал замисъл при избирането на министрите в служебния кабинет”

Това заяви пред NOVA Христо Проданов от БСП при поредната червена атака към президента.

„БСП не се притеснява от натриване на носа. Нямаме повод да се притесняваме от това, което сме направили в министерствата, в които сме били”, изтъкна той.

Според него най-важно е членовете да са професионалисти.

Проданов коментира, че социалистите не са знаели за министерските постове на Крум Зарков и Весела Лечева в служебния кабинет.

Той посочи, че Националният съвет на БСП не е давал разрешение за това, защото не е имало подобна заявка, какъвто всъщност е реда.

„Практически служебният кабинет работи без парламент. Неговата задача е да проведе честни избори. В политическата надпревара всеки води своята битка.

Целта е да убедим, колкото може повече граждани, че БСП е полезна за управлението на България. Това, че президентът може да заема една или друга позиция, не смятам, че е правилно. Работата му е друга. На предишните избори той подкрепи ПП, а после се отрече от партията”, каза още депутатът.

И категорично заяви, че позицията на БСП е постоянна.

От партията настояват за нормализиране на отношенията с Русия и мирно решаване на конфликта в Украйна.

Проданов отправи критика към две партии.

„Възраждане” и ГЕРБ е едно и също. Това се доказа в парламента. „Възраждане” беше в коалицията с ГЕРБ и ДПС. Те им даваха наставления как да гласуват”, категоричен бе Христо Проданов.

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

снимка Архив

Similar Posts