| | | | |

Румен Петков с ултиматум към служебното правителство

Първото голямо предизвикателство към служебното правителство е да вземе енергетиката от мафията. Защото мафията ни граби седем месеца и тази мафия има своите имена, които всички знаят.

Това написа във фейсбук лидерът на АБВ Румен Петков.

“Вчера мафията заграби границата на “Капитан Андреево” – обяви, че няма да изпълни решението на съда. Не знам вътрешният министър, юристът Демерджиев, готов ли е да подкрепи неизпълнение на решението на съда и, ако е готов, президентът трябва незабавно да преосмисли избора си.

Вчера имаше 20 километра опашка.

Неизпълнението на решението на съда е пагубно за България, защото рушветчийството срещу непроверена стока удря България пред цяла Европа.

И питам министърът на правосъдието – счита ли за задължителни решенията на съда, министърът на вътрешните работи – счита ли за задължителни решенията на съда.

Първите дни пред това правителство са решаващи. Ако те считат беззаконието за свой флаг, да върнем Просто Киро”, настоя още бившият МВР шеф.

Вчера сутринта фирма “Евролаб 2011” бе допусната до товаро-разтоварната дейност на “Капитан Андреево” след две съдебни решения на Върховния административен съд. Пратениците на БАБХ са бойкотирали изпълнението на съдебното решение и се е наложило се да се намеси полицията, която да действа според законовите разпоредби.

На един от представителите на агенцията там – Николай Едрев, брат на TV звездата Андрей Едрев бил написан предупредителен протокол за отправени заплахи и закани. Той пък след това е наредил устно да бъде спрян трафикът между двете държави на товарни автомобили в нарушение на закона.

Въпросният Едрев минава за дясна ръка на Константин Бачийски от ПП и се представя като служител на БАБХ. Въпреки че не разполага с никакво образование в сферата на храните, той раздава правосъдие на граничния пункт.

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

Similar Posts