| | | | |

Корнелия е отмъстителна, деспотична, импулсивна, недоговороспособна (освен когато става дума да е вицепремиер и шеф на оръжейните трафици), обидчива и силно уязвима. Когато се страхуваш, убиваш първи

от фейсбук профила на Калина Андролова

снимка Архив

Цялата емисия новини е посветена на Корнелия Нинова!

Какво става с тази жена?!

И преди беше зле, но откакто стана министър за няколко месеца и изнесе над 4 хиляди тона оръжие през Полша към Украйна вече съвсем мина в “сферата на психологията”.

Съобщиха, че БСП няма да наказва хората от партията, които са приели да са министри в служебния кабинет на Радев. Новина в телевизионния ефир: няма да наказва!

За първи път чувам, че има опция човек да бъде евентуално наказван, защото е приел поста министър без да пита Корнелия Нинова…

В изграждането на партиен диктатор няма случайност. За подобна дейност са нужни много участници, сред които най-всеотдайни се оказват бъдещите жертви на егоцентричния ръководител. Те късно осъзнават симптомите, които отначало са ги привличали, а по-късно са се стоварили с цялата си тежест върху тях.

Уязвимостта на всяка диктатура е в ограничения хоризонт на водача, иначе, ако е много талантлив, говорим за Златен век на този или онзи цар.

Корнелия е отмъстителна, деспотична, импулсивна, недоговороспособна (освен когато става дума да е вицепремиер и шеф на оръжейните трафици), обидчива и силно уязвима.

Когато се страхуваш, убиваш първи…

Някои исторически фигури така, от страх и комплекси, от мнителност са се превърнали в зловещи герои на времето си. Убивам, защото това ми дава илюзията, измислицата за сила.

Та и Корнелия така, само мрази този или онзи, отстранява, изхвърля, уволнява, набеждава за вътрешнопартиен враг, завежда дела, запушва усти и пр. Сега обаче попадна на кофти враг – Радев.

Румен Радев обича да воюва, това му е най-приятно в живота. Той не си пада по мира, скучно му е. Затова не е зле да реши да си премери силите с перманентно войнстващата Корнелия и да освободи най-после БСП-то, което буквално е узурпирано от тази многовекторно конфликтираща се председателка.

Последвайте Budilnikbg.com вече и в Телеграм

Similar Posts