| | | |

ИЗВЪНРЕДНО НА ЖИВО: Ръководството на БСП – Видин напуска партията

Ръководството на БСП- Видин напуска партията. Причината е Корнелия Нинова

Не желаем да участваме в този цирк, не искаме нашите имена да са замесени в тази листа

Ние наистина излизаме от БСП, не както Корнелия Нинова си подава оставката

Корнелия Нинова обезличи партията

Девет членове на БСП Видин, воглаве с председателя на областния съвет на БСП и на общинската организация на социалистите Димитър Велков прекратиха членството си в партията, считано от днес. Това каза сензационно местният партиен лидер Велков на брифинг днес.

“Този акт е по собствено желание, каза Велков. Основният мотив за тези действия е дълбокото разминаване между програмата и целите на Българска социалистическа партия и провежданата политика от националното ръководство през годините на идейно обезличаване на СП.

“Превръщането на БСП от една голяма, масова партия, която винаги е била на първо и второ място на избори в една лидерска четвърторазрядна партия, която заобиколена от все по-тесен кръг хора се стреми на всяка цена да е във властта”, отсече Велков

Според бившият вече лидер на видинските социалисти, “‘поставянето на всички нива на хора, приближени до Корнелия Нинова и зависими от Корнелия Нинова няма как да допринесе за развитието на Българска социалистическа партия и тя да върви напред.

“Игнорираха се инакомислещите вътре в БСП – всяко чуждо мнение е обявено за вътрешна опозиция”, каза още Димитър Велков.

Партията днес напускат: Димитър Велков, Людмил Любенов, Борислав Василев, Зоя Василева, Мария Джамбазова-Тодорова, Маргарита Георгиева-Захариева, Теодора Ангелова, Милена Луканова и Тоника Батинянова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts