| | | | |

Бойко Борисов ще си поиграе с вас, ще се помайтапи и ще ви нарита – направо ще си ви изрита от терена, като провинциални случайници, попаднали на мача между столични грандове

от фейсбук профила на Соня Колтуклиева

снимка Архив

Кирил Петков казал: Докато Бойко Борисов управлява ГЕРБ, ние не можем да направим каквато и да е коалиция с него.

А вас кой ви иска? ПП “Пълен провал” е абсолютно токсичен актив; по-точно тежък пасив, който не може да се ъпгрейдне или рециклира.

Пораженията, нанесени от Кирил Петков и компания, са като рани от жигосване по изнуреното тяло на България.

С ПП “Пълен провал” искат предизборна куролация само провалени политици, несретници и неудачници. Каръци, мокри от пот и паника.

Бях ви публично предупредила. Бойко Борисов ще си поиграе с вас, ще се помайтапи и ще ви нарита – направо ще си ви изрита от терена, като провинциални случайници, попаднали на мача между столични грандове.

Е, случи се. Пийте една студена вода и се съберете на “Чаталджа” 3 да си ближете раните.

А на 2 октомври – шок и ужас.

Асен да приготви марковото уиски за вътрешен компрес на раните. Виолета да извади шоколадовите бонбони, а Даниел Лорер да се приготви за манифестация по телевизиите – с гузна усмивка да обяснява, както Станишев някога; ние сме реалните победители, просто не ни дадоха да управляваме повече.

Като сте толкова успешни в частния бизнес, самохвалковци, защо не си го управлявате, а се мъчите и пъчите да управлявате държавата?!

Е, много ясно! Заради публичните фондове и милиардите от Брюксел.

Той, Иво Прокопиев, откога им се точи, откогаааа – много отдавна. Още от времето, когато завърши харвардските курсове за премиери през 2009-та.

Ама – на! За зла беда, все попада на гротескова лузърска компания.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts