| | | |

НА ЖИВО Бойко Борисов: Това ви донесе промяната – смърт на индустрията! Сега дойдоха новите комунисти

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с обиколките си из страната дори и в разгара на летния отпускарски сезон. Днес той е в Димитровград, в завода “Неохим”, който, заради високите цени на газа, спря работа.

“Промяната уби България. Аз не знам и няма специалист в света, който да каже, как работи един такъв модел, в който трябва да дотираш тока, газа, нафтата, водата с 10% данъци.

Но перфектната буря, която ще ни занули докрай, започва догодина.

Последни издихания има държавата, за да може това да се спре.

Тези са изпратени, за да убият българската енергетика и да ни направят клиент. Само че клиентът трябва да има пари да си плати с нещо.” Тези искат да ни направят клиент, те затова са пратени. Само, че клиентът трябва да има пари, за да си плати.

Нали така, ограбиха и ДДС-то? Какво стана с дървата за огрев? 300 лв. кубикът!

Ние, колкото и да се мразим с Радев, той не го заслужава това. Никога не съм лъгал българите. Аз не знам как се управлява държава на дотация“, каза Борисов.

В момента единствено генерират приходи Балкански поток и централите от времето на Живков, отчете той.

И допълни, че контрабандното жито от Украйна, бие родния сектор.

“Виновникът е навън, той иска да ни направи територия”, отсече Бойко Борисов.

“Гърците и турците си правят печалби на гърба на българската индустрия. Това ви донесе промяната – смърт на индустрията! 800 млн. кредит, как ще го върнат при тези цени? Може ли нещо на 290 лв. таван, да го купиш на 321 и да си върнеш кредита?“, продължи Борисов.

Кметът на Стара Загора заяви, че токът на общината, е два пъти по-скъп от миналата година.

“Това е решение на независимия регулатор, чиито председател, е бившият депутат от “Да, България” Иван Иванов. Целта е да изсмукват парите от населението и да ги изнасят навън.

И, когато мили българи, се осъзнаете… няма да изчезнем.

Сега дойдоха новите комунисти. Знаете ли колко трябва да е дотацията на Топлофикация-София по тези цени? 300 млн. на месец, за пет месеца 1,5 млрд. пари, които ги няма. Правете сметката, нали сте учили аритметика. От вашите пари”, каза Бойко Борисов.

Кирил Петков го пенсионираха за 6 месеца, та партиите не го искаха за премиер, отсече Борисов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts