| | | | |

Интрижка: Двама съседи, топшефове на ПП, кроят отстраняването на Кирил Петков

Асен Василев и Даниел Лорер са си комшии на “Чаталджа” 3 – интриги кроят, стратегии съчиняват, партийно рейдърство замислят.

Това разкри журналистката Соня Колтуклиева във “Фейсбук”.

Ето какво още написа тя:

снимка Архив

“Кирето, комшията, още не ми се е обадил, а обеща – още преди два дена. Исках да го питам някои неща за Лена и политиката, за нейната кантора и за платените места в листите на “Продължаваме промяната”.

Крие се, мълчи… Разбирам го, завалията. Има си драматични проблеми с партията, дето още не е регистрирана и трябва пак да търпи компанията на тоя, Насти-мира.

Не е само това.

Игнорират го. Наритват го. Пенсионират го.

Бях предупредила кара Петко, комшията, още като мина вотът на недоверие в парламента. От триото Клоуна-Хищника-Ковчежника, ще изритат синчето му, защото се превръща в тотал-щета за бизнеса.

Асен Василев и Даниел Лорер са си комшии на “Чаталджа” 3 – интриги кроят, стратегии съчиняват, партийно рейдърство замислят.

Той, Асен, е прецакал Мортен Лунд и свои приятели, та един Кирил ли ще му се опре?! Няма как – не!

Пиарката на Асен Василев ще командва парада, ‘щото шефката й Диана Дамянова хвана гората. Лидия в занаята е много зле, де, но няма значение. Каквото не може да се купи с много пари, се купува с медийни кампании по големите телевизии с още повече пари. Те имат.

Пропагандната машина бумти ли бумти! Дойче Веле сравнява Асен Василев с Иван Костов (малеееййй!); Гого Папионката – пардон, г-н Лозанов, директор в държавната БТА, притичва ”на крака” със служебната кола до хола на Асеня, да му зададе 28 въпроса (лелееее) – пак за Дойче Веле.

Представям си Мария Цънцарова и Лора Крумова, Миролюба и богинитье, как ревнуват, за състезанието се подготвят: кой е по-по-най добър в облиз…обгрижването на финансовия гений (въх, недей).

Какво тук значи някакъв си Кики?!

“Клоунът след чаша чай си тръгва, тръгва уморен,

изгубва се в прегръдката на мрака.

Клоунът сега е пак съвсем, съвсем обикновен…” (Васил Найденов)”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts