| | | | |

Мария Захарова с гневна позиция заради трагедията с дъщерята на Дугин

“Онези, които се подиграват, правят нещо много важно – изобличават себе си, крещят за своята безчовечност, разобличавайки мерзостта на нашите дни”

Това написа говорителят на руското външно министерство Мария Захарова по повод атентата срещу Даря Дугина.

Ето и пълния текст:

снимка Архив

Принудена съм да прочета как се подиграват на Дугин и дъщеря му.

1.Александър Гелиевич, Вашата трагедия стана болка на милиони. Повярвайте ми, хората по цял свят я преживяват като своя. Защото са хора. Нечовеците се подиграват.

2.Събудих се в два часа сутринта. Не знам защо. По навик си проверих телефона. Прочетох новините. Видях кадри, на които Александър Дугин гледа горящата кола, в която е дъщеря му.

Има най-различни трагедии. Но тази ми напомни за най-важното: “Отче, прости им, защото не знаят какво правят” (Лука 23:34). Как бих искала да попитам: “Как може да не знаят?” Но Бог ще се погрижи за това.

3.Онези, които се подиграват, правят нещо много важно – изобличават себе си, крещят за своята безчовечност, разобличавайки мерзостта на нашите дни. Не е възможно да се бориш за правата на човека и да се радваш на убийството на човешко същество. Това е абсолютна лъжа.

Те правят това за онези, които все още са подвластни на магията на една страховита фалшива химера и вярват в подменени ценности.

На чия страна е истината? Няма истина на страната на онези, които се радват на смъртта на млада жена от поставен взрив под колата ѝ. Ето, присмехулниците крещят – време е да чуем и да разберем.

4.Има справедливост и съд на земята. Сигурна съм, че ще има такъв. А има и Съд Божи. И ще има, знам. Не можем да предвидим нито едно от двете. Но е необходимо да се намери начин да се разшири обхватът на съществуващите правни норми по отношение на това информационно насилие.

Не Александър Дугин има нужда от това. Необходимо е човечеството да се придържа към пътя, който води към светлината, и да не се отклонява към пътя към пропастта.

Има закони и е време да ги прилагаме.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts