| | | | |

Съсипаха го: Настимир Ананиев, който в устрема си към депутатската банка е готов дори да се въргаля на стълбите пред ЦИК, да използва трагедията на деца с увреждания и какво ли още не.

Разбирам, че днес кандидатът за депутат от Продължаваме Промяната, преди това от Изправи се! Мутри вън, а още по-преди от ВОЛТ, а още по-по-преди от Движение България на гражданите – Настимир (Nasty) Ананиев, с недопустимо безочие е вкарал в атаката си срещу мен трагедията с катастрофата край Своге.

от фейсбук профила на Николай Нанков

снимка Архив


От каква позиция точно произнася присъди?

Но да не се изненадваме – всички от Промяната газят законите и разделението на властите без да им мигне окото!

А и какво да кажем за Ананиев, който в устрема си към депутатската банка е готов дори да се въргаля на стълбите пред ЦИК, да използва трагедията на деца с увреждания и какво ли още не.

Ананиев, който говори за “провалени регионални комисии” в парламента заради ГЕРБ, без да е успял да осигури подкрепа за ПП от собствените им партньори.

Но не това е най-важното, което трябва да се знае за тези комисии. А че Nasty Ананиев искаше да се вземе решение за ПОВТОРНО изплащане на вече разплатени на 100% дейности и ЗАПЛАЩАНЕ на дейности, които никога не са били възлагани и изпълнявани.

Е, аз лично не бих гласувал да се плаща ДВА ПЪТИ за вече свършена работа или пък да се ЗАПЛАЩА дейност, която въобще не е извършена.

А вие?

Ще приложа и части от становището, на базата на което този същият Nasty искаше да продължи в духа на Промяната да тъпче закона.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

колаж

Similar Posts