| | | | |

„Вляво“ предстои кютек между „леви“. Семейство Станишеви се завръщат в голямата игра в София

Станишев нямало да се кандидатира пак за президент на ПЕС, егаси кефа.

от фейсбук профила на Недялко Недялков

снимка Архив


Един джендър по-малко в брюкселската джендърия. Остана сал клет Радан да представлява отечеството.

Лапачката за червения принц и всеядната Моника не свършва обаче, вервайте. Тия се уредиха за поколения напред с лизане на правилните з…..и, а сега ще инвестират „спестеното“.
В политически проекти и медии.

Моника вече си купи dir.bg, сега сигурно още ще се разгърне. Ще ползва журналистиката, за да върне Станишев като шеф на БСП, примерно. На този терен се очертава сблъсък с фаворита на президента Крум Зарков, и той наследник на кървав комунистически клан.

Изобщо „вляво“ предстои кютек между „леви“.

Аз винаги съм залагал на Моника, няма равна, истинско “про”. Деса Радева, Ленчето Парапета, Линда-Минда…могат да й гледат само номера на фланелката.

Това е първата и единствена дотук министър-председателка на България: в периода 2007-2009 (когато изхвърли Йончевица от кревата на Станишко), и после при Орешарски, където бе реалният премиер в тандем с Делян Пеевски.

Фактът, че семейство Станишеви напуска официално Брюксел, означава, че се завръщат в голямата игра в София.

Към модерната перверзия ще притурим и щипка класика, щото Станишеви хем са майстори на розовия суингинг в политиката, хем са чугунени болшевики, хем виртуозно се връткат в посока на неолибералния тренд, хем са достатъчно опитни и безскрупулни да пометат по пътя си разни аматьорчета в жанра като харвардите…

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts