| | | | |

Щом са извадили Костов заедно с татко Петко да брани Киро и неговото ГМО, значи мафията е отчаяна от задаващия се изборен крах на 2 октомври

Костов написал книга – “Политиката отвътре”. Да я беше кръстил по-честно: “Мафията отвътре”.

от фейсбук профила на Николай Бареков

снимка Архив

Иначе е цинизъм за заглавие на книга, писана от Капо ди тути капи на българските разбойници.

Този, който разпродаде активи на България за 40 милиарда долара само за 1-2 милиарда и остави 2 милиона българи безработни на произвола на съдбата,

-този, който продаде “Нефтохим” на руснаците от “Лукойл” и им подари монопола,

-този, който заедно с дъщеря си се облагодетелства от фалита на КТБ и участва в източването на българската енергетика чрез схеми за продажба на имоти на държавното дружество ЕСО (Електросистемния оператор) на завишени цени,

-този, който създаде олигарха Иво Прокопиев като му подари активи за милиарди срещу жълти стотинки,

същият този Иван Костов ни чете морал като продран петел рано сутрин от амвона на ТВ курника по Баджак телевизиите, клейми руснаците и защитава като Матросов на амбразурата провалените си отрочета Киро Петков, Асен Василев, Прокопиев и слугата му Христо Иванов.

Иван Костов да говори срещу мафията е все едно Дон Корлеоне или Бостънския удушвач да четат морални беседи в пансион за девици.

Ако има мафия в България, то именно Командира от Драгалевци е нейният “капо ди тути капи”.

Именно драгалевският Дон Корлеоне и неговите маши като генерал Атанасов и назначените от него олигарси като Цецо Василев и Прокопиев забиха целия преход в девета глуха и превърнаха държавата в разграден двор, обрекоха няколко поколения на безпътица.

Щом са извадили Костов заедно с татко Петко да брани Киро и неговото ГМО по телевизията, значи мафията е отчаяна от задаващия се изборен крах на 2 октомври след зрелищния скопоплатем провал на “Промяната” и #Простото.

А щом фирма “Сиела”, която държи машините и софтуера за изборите, издава и книгата на Костов предизборно – това е явно доказателство за готвената машинация.

Мафията си има Дълбока държава, а в мафията такива като Киро Петков, Асен Василев и Христо Иванов лъскат обувките и носят пантофите на такива като Костов и Прокопиев.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

колаж Архив

Similar Posts