| | | |

Николай Бареков каза какво ще се случи в близките дни с Киро и Асен

Въпрос на малко време е:

от фейсбук профила на Николай Бареков

снимка Архив


1.В опозиция трупата на Киро Петков и Асен Василев да се разпадне, защото са неграмотни кариеристи, събрани от кол и въже, за да прибират комисионни, а не да пишат закони и да бъдат опозиция, която е трудоемка и интелигентна задача.

2.България практически бе фалирана през последните две години. Вече никой по света не ще да ни дава заеми за пенсии и бюджетни разходи.

3.Въпрос на броени седмици е да излязат кирливите ризи на Киро и Асен, след което да щракат белезници и да започне всеобщо отричане на мисирките от тях.

Ето, че Дядо Еконтий – Ник Събев има бизнес нюх и набързо събра багажа от “Промяната” – нали фалира конкуренцията от “Български пощи”, вече подсигури бизнеса за правнуците и праправнуците.

Политиката у нас не е за хора с морал. Особено за тези в опозиция.

4.Дори и народът, който загрява по-бавно, скоро ще проумее кой докара Киро-Жанвиденовата зима и как само с махането на “Харвардските” измамници от властта едни 30-40% комисионни буквално изчезнаха.

Каквото и ново правителство да дойде, ще е по-добро от кошмара с Киро Петков, Асан, еугЛена, шуробаджанаците и Лорерките.

Това е положението, осъзнайте го.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts