| | | | |

Адвокат Станев: Някаква неизвестна “звезда” се опитва да охули Цвета Караянчева ….

Попаднах на някаква патетика от страна Венета Добрева, която се опитва да охули Цвета Караянчева

Госпожо Добрева, Вие може и да си мислете, че сте някаква звезда в област Кърджали, но истинският герой за хората (за всички хора, включително “обикновените”) от този очарователен край на България не сте вие.

Останах смаян от причините, поради които мислите, че заслужавате достойнството за сметка на г-жа Караянчева, затова ще си позволя да Ви кажа как изглеждат нещата отстрани.

Цвета Караянчева в качеството си на най-високата държавна позиция в Република България (председател на Парламента в парламентарна република) не се поддаде на надменността и не се превърна в “жълтопаветник”.

Всяка събота и неделя и всеки свободен ден, когато нямаше служебни ангажименти, тя беше в Кърджали (около 600 км в двете посоки).

И беше не за да си почива или да обикаля по кръчмите, а за да изпълни клетвата си – “във всичките си действия да се води от интереите на народа”.

Без да си позволи индивидуална почивка Цвета Караянчева неуморно обикаляше, общуваше с хората и с усмивката и ведрото си отношение показваше на хората (не само за гласоподавателите на ГЕРБ), че държавата е при тях, че се интересува от тях и че иска да им помогне.

С тази своя отдаденост за тези хора тя се превърна в нещо, което много политици не мечтаят и никога няма да постигнат. Тази отдаденост помогна на много населени места, на хиляди хора да гледат позитивно.

Вие, която (според Вашите думи) някога сте била кмет на Кърджали за един ден може и да си мислите, че може да се състезавате с личността, която хулите. но когато не сте пред обществеността, вероятно сама осъзнавате, че сравнението е неуместно.

Ваше право е да не напуснете хубавото обществени място, което сте заели включително благодарение на авторитета на Цвета Караянчева.

Право на страничните наблюдатели е да посрещат излиянията ви с досада.

Горното Ви го казвам като човек, който не просто никога не е бил член на на ГЕРБ, но и никога не е бил член на партия.

Човек, който не е от Кърджалийска област и Родопите, но който обожава тази част от Родината, живее с емоциите на приятелите си там и се надява тя да бъде все по-богата.

И човек, който познава ситуацията там по-добре, отколкото на някои местни радетели за слава им се иска.

от фейсбук профила на Станислав Станев, адвокат

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts