| | | | |

Мутра вън? Де Бабикян да изреве, че професорът неврохирург е мутра вън? Де Мая Ма? Къде са олигофрените, които цвилеха по паветата под юмрука на …..

Мутра вън?

Де Бабикян да изреве, че професорът неврохирург е мутра вън?

Де Мая Ма?

Къде са олигофрените, които цвилеха по паветата под юмрука на президент – министъра, както се самотитулува (когато е управлявал Б-я, Стамболов е бил титулован Регент-Министър, какво знаете вие, за втори път България си има президент-министър, ..ох-ох, с желязна ръка, президент министъра..))?

Естествено, че Герб ще номинират измежду най-доброто, което е в състояние да произведе България. Винаги са го правили.

А сравнявайте го тоя сега с ония ломотещите псевдо-та от ПП-то и ДБ-то, по всяка телевизия, по 24 часа в денонощието, с обилно постлани пътеки от Васил Божков и Цветан Василев (да им се свети името и на двамата, сакън) и със смърдящите на всевъзможни дефицити лица.

Шах-мат и паника, какъв е сега тоя, каква мръсотия да изровим за него, чии мръсни гащи да развяваме по всяка медия?

Никога ГЕРБ не са правили компромис и винаги са управлявали с най-доброто, което е в състояние да излъчи българския народ, независимо от политическите убеждения.

Кадърността на Бойко е в това, че не се тревожи да номинира максимално компетентни хора без никакви колебания, независимо от политическите им пристрастия.

Ми много сори, но в сравнение с Проф. Габровски, ПППП-тата ми изглеждат някак си смалени, а останалите нещо въобще не се виждат.

Лошо, Седларов. Надолу по лета, реката на забравата.

Другото, което е важно за мен – ами, за мен, един професор неврохирург е по дефиниция консерватор и десен. Обзалагам се. Няма някой да е виждал човешкия мозък отвътре и да не е.

от фейсбук профила на Светослав Стамов

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts