| | | |

Кирил Петков се обясни за снимката с Лена на парапета

„Какви кодове? Всички ИТ специалисти се разсмяха на тези версии, че може да има някакви флашки, някакви кодове“.

Това реагира съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Кирил Петков пред bTV по повод скандала, че е предложил кодовете за машините на БСП

„Можете ли да си представите пред цялата група на БСП в Народното събрание да се говорят за някакви флашки с кодове? Ние сме готови да се направят всякакви одити – външни, вътрешни, експерти, и да го заложим това в закона“, каза той.

Петков обясни и защо не се е явил и пред парламентарната комисия за меморандума с „Джемкорп“:

„Тази комисия се случва, точно когато трябва да изслушваме министър Шишков за магистрала „Хемус“. Трябваше да чуем къде е откраднатата магистрала, какво се случва с нея“.

„Министърът на енергетиката отиде, два часа обяснява, когато попитах какво се случи, той вика: „Един огромен цирк“, обясни Петков.

Относно Шенген Петков каза:

„Когато си министър-председател, сядаш на една маса с всички европейски лидери. Те ми го казваха директно. Няма да казвам конкретно име.

Той каза: „Истината е, че ние знаем много добре какво се случва. Знаем, че номинално спазвате критериите, но реално знаем какво се случва“.

Бившият премиер проговори и за прословутата снимка на парапета с бившата шефка на кабинета си Лена Бориславова. Той беше попитан кой е направил снимката, след като Бойко Борисов каза преди време, че същият, който го е снимал в неговата спалня, е направил и снимката с Бориславова.

„Това е толкова гнусно от тяхна страна въобще да се опитат да направят през жълти новини да го вкарат в обща тема на разговор“, каза той.

„Няма нищо общо, фалшиви новини, пълна лъжа и една помия се опитват да излеят върху нас“, заяви Петков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts