| | | |

ПепеРуди Гела се изцепи: Бойко Борисов е мутра, основал е СИК

“Бойко Борисов е мутра, основал е СИК и когато всички говорим, че искаме да изгоним мутрите от България, трябва да започнем първо от него”.

Това са думи на Йордан Цонев отправени от парламентарната трибуна към Вежди Рашидов по повод миналото и генезиса на лидера на партия ГЕРБ Бойко Борисов”,

Това припомни Радостин Василев – бившият спортен министър в личния си фейсбук профил.

“Миналата седмица Йордан Цонев и цялата парламентарна група на ДПС гласува в подкрепа на проектокабинета “Габровски”, предложен от партията на Бойко Борисов, а преди това заедно с ГЕРБ си избраха Вежди Рашидов за председател на НС.

В петък Мустафа Карадайъ играеше ролята на адвокат на Бойко Борисов, по повод ареста му и демонстративно и координирано с ГЕРБ напусна срещата за правителство с втория мандат на ПП”, сподели още юристът.

“Действията на статуквото през последните месеци е поредното доказателство за лицемерието в политиката и фасадната демокрация, в която живеем повече от 30 години.

Мантрата на ДПС за диалогичност, последователност и грижа за обществото е нищо повече от обикновена демагогия.

“България не заслужава подобни фасадни демонстрации, зад които прозира желанието на мафията да се скрие зад маската на експертно правителство с третия мандат или да тласка страната към нови избори!

България има нужда от отговорно редовно правителство, което да носи политическа отговорност и да гради и работи единствено за хората!”, заяви Василев.

“Йордан Цонев ме наказа преди 2 седмици със забележка, защото казах, че в България все още има фасадна демокрация, а нейното корпоративно-мутренско управление присъства в пленарна зала, защото ИК в момента се променя не от демократични партии, а от един ПАТРИАРХАТ, един МАТРИАРХАТ и един ЕМИРАТ.

Това е истината!!!”, завърши бившият министър на спорта.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts