| | | |

Вотът на недоверие ще мине, ако не придърпат някой депутат за подкрепа на кабинета

Въпрос на чест е този вот да мине. Това правителство е неефективно, зад него стои един парламент, който не произвежда нищо и не дава нещо на държавата.

„Въпрос на чест е този вот да мине. Последните няколко дни наблюдаваме как партиите започват своята предизборна кампания”, коментира продуцентът Виктор Димчев. „Въпрос на чест е да падне това правителство.

То е изключително неефективно, зад него стои един парламент, който не работи, не произвежда нищо, не дава нищо на държавата, освен криза след криза. Няма основание вотът да не мине, освен ако някой нещо не договори в някой кабинет”, каза още Димчев.

Според него за първи път в историята на България ставаме свидетели как политиците, които управляват, публично си признават, че става въпрос само за пари. „Очевидно това управление не може да се кой да контролира и доминира огромните държавни пари. Те едни други се обвиняват, че крадат”, допълни продуцентът.

Такава прогноза даде в ефира на Нова телевизионният продуцент Виктор Димчев, коментирайки предстоящото гласуване на вота на недоверие срещу кабинета на Киро и Асен.

Конспирацията е любимо занимание в българската политика, отбеляза политологът Христо Панчугов.

“Няма как да се разчита на отделни депутати, това прави следващото управление много неустойчиво. От една една седмица правим по-лесно – правят се внушения. Казва се кой е мафия и кой не е“, уточни той.

“България има нужда от различно управление. Това управление не успя да направи нищо за три парламента, освен да освободи няколко олигарха от съдебно преследване”, каза още Виктор Димчев, припомняйки саморазправата на променкаджиите със спецправосъдието, което закриха.

снимка Архив

Similar Posts