| | | | |

Мрежата прегря: Унищожителна критика срещу Радев

Унищожителна критика събраха снимките на президента Румен Радев с австрийския канцлер Карл Нехамер, публикувани на неговата страница в социалната мрежа.

Както вече написахме, по информация на президенството Радев е бил единственият държавен лидер, поканен от Нехамер на тазгодишното издание на традиционния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в Златната зала на „Музикферайн“.

Двамата разговаряли и обсъдили Европейската политика по миграцията и предоставянето на убежище, преди провеждането на Европейския съвет на 9 и 10 февруари.

Българският държавен глава подчертал, че охраната на външните европейски граници изисква още по-тясно сътрудничество между европейските страни, както и целенасочена техническа и финансова подкрепа от страна на ЕС.

Румен Радев напомнил и че България е направила съществени инвестиции в усъвършенстването на охраната на своите граници и това е потвърдено от всички мисии на Европейския съюз, написаха от президентството.

Текстът на информацията е качен на страницата на Радев във Фейсбук и предизвика взрив от гневни коментари:

Ето част от постовете на потребителите на Фейсбук:

-Всяка Ваша дума противоречи на реалността! Симулирате, че работите в полза на народа си, но в действителност сте в услуга на чужди интереси! Жалко, че подведохте много хора!, пише гневно Яна Ваклинова.

-Не мисля ,че е най подходящият момент да гледаме заедно театър, пък смята Хростоан Георгиев.

-Само с добри пожелания от другите страни-членки няма как да се случат нещата. Говорят за европейска солидарност, но ни оставят сами да се оправяме, както можем, добавя Николай Асенов.

-Уж тези от Максуел бяха казали ,че си голямата работа ,но излезе ,че и ти си като харвадските измамници ???? До кога с Деса ще сте туристи ,които обикалят света с парите на народа?, е оценката на Виктория Маркова.

Нелли Георгиева добавя: Храниш с думи народа Български ,а го водиш с делата си на унищожение.Добър човек си, осъзнай се,спри и се огледай.

-Какви са тия празнодумия пак…Точно тия ни спряха за Шенген ????????????…., ядосва се Благовест Аврамов.

-Австрийци споделиха, че в момента, австрийското правителство е с много нисък рейтинг сред народа си. Нека федералният канцлер на Австрия Karl Nehammer да не се възползва от ситуацията, за да трупа дивиденти на гърба на българския народ. Не е достойно! Честита нова година!, заявява Даниела Иванова.

-Много йезуитска.Хем на четири очи всичко е ок , а пред света не сме за Шенген.
Припомнете им, че за да не бъде превзета Виена 1689 година от варварите турци ,една от причините е че в тила е поробеният български народ,който се бори с нашестветика, категоричен е Александър Попчев.

-Президенте, не може да се грижите за Европата и европейска солидарност, а не за интересите на България. Тази измислена европейска солидарност вреди и унищожава България. Новогодишното ви слово не струва и пукната пара.

Резил е да се редите в първия ден на новата година с чужденци, а не с българи. Да не се спънете на червения килим на стълбите на филхармонията, гневна е Таня Иванова.

-Поканата Ви на концерт не ни касае, а още по-малко лицемерното деклариране на подкрепа от канцлера. Ако това е подкрепата на Австрия се чудя какво би било противопоставянето?
Честита Нова година, г-н Президент!, заключва Любов Ст.

-Защо, г-н Радев, в чужбина се държите като еврофил, а у нас-като путинофил ?????☹, ядосана е Ваня Илиева.

-Васала на краварите ходи да се моли за Шенген в Австрия. СРАМ!, гневи се също Атанас Костадинов.

-Румънският президент ходи ли във Виена да му стържат с цигулки, докато лиже рани от австрийското прецакване за Шенген?, пита реторично Консон Сюксов.

-Границата да я пазят нашите военни и гранична полиция, със съдействието разбира се на гранична полиция от съседната държава!!!
Нали затова получават заплати !!!

А колкото до Австрия, не знам защо изобщо. ще ходиш там !
Толкова ли те вълнува концерта на тяхната филхармония ?!!

Да беше отишъл в Карловско, да видиш какво става там, как живеят хората и как са посрещнали празниците !!!

Или да отидеш в една болница, да видиш болните деца от какво имат нужда ?!!

Стига сте скитосвали из чужбина, харчейки само народни пари !!!
Ами вижте какво можете да направите за Народа си, и Родината !!!, пише Пепа Георгиева.

А Диманка Недкова направо избухва:

Що за глупости?!Преди по-малко от месец този и холандския гей ни се изплюха в лицето за Шенген сега първи приятели.

Президента ако поне малко е мъж на място щеше да му тегли една за концертчета и сътрудничество.

Зелен коридор за нелегалните емигранти, те не искат са остават в България да ходят по Австрии и Холандии нас какво ни интересува.

Като не оценяват усилията ще оценят бездействието ни.

Няма български полицай да умират по границите за да може тези животновъди да ми ходят на концертчета. Лайнари!

Макар и малка извадка от българския народ тези оценки са потвърждения на социологическите сондажи от последните дни, които отбелязаха, че Радев вече има отрицателен рейтинг на доверие и че недоволство от политиката му расте.

Четири дни преди Нова година Маркет линкс” отчете за първи път по-голяма степен на недоверие в президента Румен Радев, отколкото положителни оценки за работата му.

Макар резултатите да са много близки – 40% го подкрепят, докато 41% казват, че нямат доверие , тенденцията към разколебаване на подкрепата в него през 2022 г. е отчетлива.

Доскоро Радев беше единственият институционален ръководител с положителен баланс на доверие/недоверие.

Прави впечатление силното разочарование на симпатизантите му, на хора, които са му вярвали и които са работили за неговото избиране на първия пост в държавата.

Източник: Епицентър

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts