| | | |

От „Продължаваме промяната“ са седнали на две софри между Коледа и Нова година и са пуснали нещо като телефонни измамници да коментираме като национални цели и приоритети

„От „Продължаваме промяната“ са седнали на две софри между Коледа и Нова година и са пуснали нещо да коментираме като национални цели и приоритети”.

Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в ефира на bTV.

Тук да ми предлагат като телефонни измамници тези приоритетни цели, възмутен е Тома Биков от предложените цели от формацията на Асен Василев и Кирил Петков.

Според него ПП нямат намерение да предлагат кабинет и управленска структура на Министерския съвет.

По думите на Тома Биков декларацията на ПП е политическа неграмотност.

Демократична България казали от кумова срама, че ще да подкрепят декларацията на ПП, защото това е несериозен документ, коментира Тома Биков.

Тома Биков вижда липса на фантазия в ПП и провежданата от тях политика.

Ако искат ПП да постъпят почтено е да си изтеглят декларацията и да предложат състав на Министерски съвет в Народното събрание, предложи Тома Биков, според когото ПП са в изолация.

В декларацията изобщо не става дума за селското стопанство, за регионалното развитие, уточни той. Няма да им покрепяме целите, ако тези цели се изпълняват от Асен Василев и Кирил Петков, заяви Биков.

Този мандат очевидно е обречен, но ако от ПП искат да излязат достойно, да си изтеглят декларацията, смята той.

Тома Биков бе категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепят декларацията на ПП.

С “Демократична България” имаме процес на възстановяване на диалога, без това да означава, че сме в коалиция, каза Биков.

Той даде да се разбере, че ГЕРБ биха могли да подкрепят правителство, предложено от ДБ след трети мандат.

Проф. Габровски би могъл да бъде изключително полезен за българската политика, за съжаление, тази възможност беше пропусната, каза Биков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts