| | | |

Фейсът гръмна! Сидеров: Манекенката Ромина Андонова е толкова оскъдно облечена в “На кафе”, че… СНИМКИ

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров се озадачи каква е температурата в студиото на “На кафе” по Нова тв.

Повод за възмущението му бе облеклото на панелистите на Гала, от което не може да стане ясно дали работят на минусови температури или лятна жега.

Той направи съпоставка между визията на Ромина Тасевска и Дарин Ангелов

“Въпрос на деня: Каква е температурата в студиото на предаването “На кафе”?

Манекенката Ромина Андонова е толкова оскъдно облечена, че докато гледа човек голите ѝ рамене се чуди дали да не скочи от дивана и бързо да стегне куфара за морето.

снимка Кадър

Това радостно внушение се разпада на ледени парчета в мига, в който сменят камерата и пред уважаемия зрител се появи образа на колегата ѝ панелист, талантливия Дарин Ангелов.

Дарин е облечен с поло, риза, жилетка и сако над нея!

снимка Кадър

На зрителите им е чудно как Нова Тв успява да поддържа стабилна права линия по отношение на геополитиката, но очевидно има сериозни проблеми с температурната крива.

В резултат на тези идеологически колебания в температурата или Ромина ще е сериозно премръзнала в края на предаването, или Дарин ще е със симптоми на преживян топлинен удар.

Колеги, постоянните градуси идеологически не са достатъчни, трябва да ги нагласите и физически. В противен случай ще претърпявате не само рейтингови загуби”, написа той в личния си Facebook профил.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts